• SImple-and-Practical
  • also-1

fitur Produk

Arrivals anyar

panaratas

Qingdao Henry Industrial Co., Ltd. ngalaman di manufaktur jati saprak 1991, adopts kesederhanaan barat sarta konsép praktis bari ogé tataman mun elegance wétan tradisional.
Urang ayeuna kudu tilu tatangkalan dimodernisasi, integral tina panalungtikan sarta desain, manufaktur jeung sales- pabrik produk kai ngawengku 46020 SQM kalawan workshop ngawengku 27000 SQM, pabrik produk palastik-kai ngawengku 50600 SQM kalawan workshop ngawengku 39000 SQM, profésional korsi kai pabrik ngawengku 8500 SQM .. jeung produk kualitasna alus sarta layanan wijaksana, urang diobral leuwih ti 700000 samet na tabel taunan.
  • pangiriman

    pangiriman

    ékspor ka sakuliah dunya, waktu pangiriman gancang

  • CLOSEOUT

    CLOSEOUT

    kualitas alus tur harga murah, pangiriman gancang.

  • Merlukeun bantuan?

    Merlukeun bantuan?

    Sagala bantuan urgent, PLS ngahubungan kami ku panggero atawa email, kami daék mantuan anjeun.

WhatsApp Online Chat!