velvet Hard cushions Ivory color factory and manufacturers | Henry Furniture

Beludru werna Hard bantal Gading

Short Description:


Detail produk

Tags Product

· Bantal panel basa Kayu nyedhiyani dhuwur-mburi dipikir upholstered kanggo kursi.

· Double sisi Velcro secures tedheng kanggo jog lipat pil-adoh poto-adhesive.

· 2 "High Kapadhetan Whitening

· Material: Vinyl

· Mathuk kabeh ukuran Chiavari kursi

· Werna Custom kasedhiya

· Numpuk kursi karo bantal ing panggonan bakal nimbulaké karusakan tedheng.

· Warranty: Warranty Limited 1 Year

· Bobot: 1.65 lbs.

· Sakabèhé Dhuwur: 2.0 "H

· Sakabèhé Jembar: 15,5 "W

· Sakabèhé Length: 15.5 "L


  • Previous:
  • : Next

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!