• SImple-and-Practical
  • also-1

Feature Products

Baru

Pioneer

Qingdao Henry Industrial Co., Ltd. ngalami ing Manufaktur Furnitur wiwit 1991, adopts gamblang kulon lan konsep praktis nalika uga Protestan ayu wétan tradisional.
We saiki duwe telung tetanduran modern, nggabungaken riset lan desain, Manufaktur lan sales- pabrik produk kayu panutup 46020 sqm karo workshop panutup 27000 sqm, pabrik produk plastik-kayu panutup 50600 sqm karo workshop panutup 39000 sqm, profesional kursi kayu-kayuan pabrik panutup 8500 sqm .. Kanthi produk kualitas lan layanan pemikir, kita sale luwih saka 700000 kursi lan tabel tahunan.
  • layang

    layang

    kaca kanggo kabeh ndonya, wektu pangiriman cepet

  • CLOSEOUT

    CLOSEOUT

    kualitas apik lan mirah rega, layang cepet.

  • Perlu bantuan?

    Perlu bantuan?

    Sembarang pitulungan urgent, pls hubungi kita dening telpon utawa email, kita cumadhang kanggo mbantu.

Tampilan Online Chat!